top of page

Quizlet: jak na to?

Quizlet je skvělá aplikace na procvičování slovíček. Když narazíme na nové téma, budu ti na něm sdílet seznamy slovíček k procvičování - můžeš si je otevřít kdykoli a kdekoli, na tabletu, počítači nebo telefonu a procvičovat v každé volné chvilce :)


Quizlet funguje na principu takzvaných Flashcards - kartiček. Nabízí ale i ve Free (zdarma) verzi mnoho dalších způsobů procvičování. Nemusíš za nic platit, stačí si vytvořit účet pomocí e-mailu a budeš moct procvičovat slovíčka z našich hodin pomocí seznamů, které ti sama nasdílím :)


Quizlet na PC/notebooku

Na počítači stačí otevřít si odkaz www.quizlet.com nebo kliknout na nasdílený set slovíček, který ti připojím na Google Classroom. První krok bude vypadat následovně:


Pro lepší orientaci koukni taky na krátké video s ukázkou z mého Quizletu:



Quizlet na telefonu/tabletu

Na zařízení s operačním systémem Android/Apple si budeš muset stáhnout aplikaci Quizlet. Jakmile jí stáhneš a naistaluješ, vše je podobné, jako na PC. Změny a progres se synchronizují v reálném čase, takže když jeden den budeš dělat Quizlet na PC a druhý den ho otevřeš v telefonu, budeš tam mít všechen svůj postup uložený a zaznamenaný:




Opět můžeš pro lepší orientaci kouknout na ukázkové video:



A je to! Teď už můžeš procvičovat slovíčka z našich hodin jednoduše kdykoli a kdekoli :) A pokud ti něco není jasné, jako vždy stačí mi napsat :)

27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page